Søg efter ledige stillinger

Søgekriterier

Søg efter aktuelle stillinger og ansøg online.
Når du har indtastet dine søgekriterier nedestående og valgt “search and apply” (søg og udfør), har du mulighed for at registrere dig og oprette en e-mail alarm til fremtidige ledige stillinger.

Hvem er vi? Hvad laver vi?

Shurgard Europe er den største udvikler, ejer og operatør af self-storage-centre i Europa med 221 lagerhoteller fordelt på syv europæiske lande: Frankrig, Sverige, Storbritannien, Holland, Belgien, Danmark og Tyskland.


Shurgard er en af pionererne inden for self-storage-konceptet i Europa og har med succes opbygget kundernes viden om og accept af self-storage på tværs af Europa. Shurgards europæiske netværk servicerer mere end 100.000 forbrugere, og råder over 1.000.000 kvadratmeter lagerplads til udlejning.


Siden august 2006 har Shurgard samarbejdet med Public Storage (en amerikansk Real Estate Investment Trust), som er verdens største ejer og operatør af self-storage-faciliteter med over en million kunder og mere end 2.200 lagerhoteller.


Shurgards primære fokus er at skabe et kvalitetsnetværk af specialbyggede lagerhoteller på de mest synlige og tilgængelige steder.


Hos Shurgard arbejder vi hårdt på det vi gør, med skarpt fokus på kunder og medarbejdere. Det primære fokus i vores uddannelse og udvikling er dygtighed med henblik på at sikre, at den enkelte medarbejder er kvalificeret til at yde den bedst mulige service, så kunden bliver tilfreds.