Zoeken naar vacatures

Zoekcriteria

Zoeken naar huidige vacatures en online solliciteren.
Zodra u hieronder uw zoekcriteria hebt ingevoerd en 'zoeken en solliciteren' hebt geselecteerd, krijgt u de mogelijkheid u aan te melden om de nieuwste vacatures per e-mail te ontvangen.

Wie zijn we? Wat doen we?

Shurgard Europe is de grootste ontwikkelaar, eigenaar en exploitant van self-storage centers in Europa met 221 vestigingen in 7 Europese landen: Frankrijk, Zweden, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, België, Denemarken en Duitsland.


Shurgard is in Europa een van de pioniers van self-storage en werkte met succes aan een groeiende bewustwording bij klanten en een toenemende aanvaarding van dit concept in heel Europa. Het Europese netwerk van Shurgard bedient meer dan 100.000 klanten en beschikt over meer dan 1.000.000 vierkante meter opslagruimte voor verhuring.


Sinds augustus 2006 werkt Shurgard samen met Public Storage. Deze Amerikaanse trust voor vastgoedinvesteringen is met meer dan één miljoen klanten en meer dan 2.200 vestigingen ‘s werelds grootste eigenaar en exploitant van self-storagefaciliteiten.


Shurgard focust voornamelijk op de uitbouw van een kwaliteitsnetwerk van speciaal gebouwde opslagcentra op de meest zichtbare en toegankelijke locaties.


Bij Shurgard werken we hard en focussen we onafgebroken op onze klanten en werknemers. We streven in de opleidingen en vormingen voor onze medewerkers voortdurend naar uitmuntendheid. Zo kunnen zij de best mogelijke service bieden en gaat iedere klant tevreden naar huis.